• SV Zwolle heeft de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding afgesloten met een gelijkspel. Tegen het tweede elftal van Heino werd het 0-0.

De wedstrijd werd opgesplitst in drie gedeeltes van dertig minuten. In het eerste gedeelte waren verdedigers Rick Konkelaar (schot over) en Jeffrey Hondebrink (schuiver net naast) dicht bij een doelpunt. Tegenstander Heino 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse, is geen onbekende voor SV Zwolle, er werden eerder al oefenduels tussen beide teams afgewerkt.

In het derde gedeelte waren onder andere Musa Dampha en Pamodou Ceesay dichtbij een openingstreffer, maar doelpunten vielen er deze avond niet op Sportpark Marslanden. SV Zwolle speelt op dinsdag 27 augustus de volgende oefenwedstrijd. In Apeldoorn is derdeklasser AGOVV de tegenstander op sportpark Berg en Bos. De aftrap is om 20.00 uur.