• Proost! Stichting Sportpark Marslanden bestaat in 2018 alweer 5 jaar! Om dit heuglijke sportieve feit te vieren, is het tijd voor een gezamenlijk sportparkfeestje .

Voor wie?

Voor iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij alle 9 verenigingen van Sportpark Marslanden: leden, oud-leden, recreanten, sponsors, bestuur, commissies, vrijwilligers, ouders... Iedereen van jong tot oud die een warm hart draagt voor zijn/haar sportvereniging op Sportpark Marslanden:

• Tennisvereniging PAF
    • Rugby Club Zwolle
    • Cricketclub Zwolle
    • SV Zwolle
    • Jeu de boulesvereniging Het Zuiderboeltje
    • Handboogschietvereniging St. Sebastiaan
    • Bluefingers Ultimate Frisbee
    • Korfbalvereniging Oranje Zwart
    • Hanze Beachvolleybal
    • Survivalvereniging THOR

Maar ook onze samenwerkingspartners van het sportpark:

• Landstede
    • De Vogellanden
    • FysioMobilae
    • SportService Zwolle
    • Thomas a Kempis College
    • Macs Moves

Wat is er te doen?

Simpel, de hoofdingrediënten van een feest: eten, drinken, muziek en happy people. Fijn: entree is gratis. Dubbelfijn: de prijzen van het eten en drinken zijn geen dure festivalprijzen, maar schappelijke prijzen. Want er moet wel gewoon contributie en sportkleding kunnen worden betaald voor je eigen sport of organisatie natuurlijk ;).

Dus....blokken die agenda! Tot zaterdag 14 juli!