• Eerste editie van SV Zwolle Cup een succes!

17 jun 2019
  • De eerste editie van de SV Zwolle Cup is achter de rug. De organisatie van het toernooi kijkt tevreden terug op het internationale jeugdtoernooi.

,,We kregen veel positieve reacties. We zijn vanuit het niks begonnen en het is mooi dat we de eerste keer zo hebben neer kunnen zetten'', zegt Peter Rosseau. Het toernooi had naast de regionale teams ook teams uit Duitsland te gast. BV Garrel, Komet Blakenese en Frisia Goldenstedt kwamen in actie op Sportpark Marslanden. Over twee weken gaat SV Zwolle richting Goldenstedt voor een toernooi. ,,Frisia Goldenstedt en SV Zwolle hebben elkaar echt gevonden. We willen op beide sportparken een bord maken voor de vriendschappelijke band. Op het toernooi in Goldenstedt komen we de Duitse tegenstanders van ons toernooi weer tegen.''

SV Zwolle dankt alle vrijwilligers die het toernooi tot een succes hebben gemaakt. ,,Zonder hen hadden we het niet gered. Zij hebben het sfeertje echt gemaakt. We hopen dat vrijwilligers die dit jaar getwijfeld hebben om te helpen zich volgend jaar wel aanmelden. Het was een mooie dag'', besluit Rosseau.

Verder bedankt SV Zwolle alle sponsoren van de SV Zwolle Cup. Hoofdsponsor Communiq, Sport-inn, lunchsponsor Spar City Leeuwarden en barbecuesponsor Slagerij van Guilik. Een speciaal dankwoord voor Veluwenkamp uit Hattem, dat SV Zwolle uit de brand hielp met het ophalen en brengen van de extra doelen.

SV Zwolle JO13-1 won het eigen toernooi, een mooie prestatie van het team van Joris Blom. Gefeliciteerd!

Uitslagen SV Zwolle Cup

JO8