• Een drietal sponsoren heeft zich aan het tweede elftal van SV Zwolle verbonden. High Woltage, Onder en MAVE Woon- en klusdiensten sponsoren het team de komende drie seizoenen.

    High Woltage (Grafisch Ontwerp en Vormgeving) staat op de shirts van het team van trainer Edwin Boerman. Grafisch vormgever Margreet Bruins is sinds vorig jaar begonnen met haar eigen bedrijf. Voor een (nieuw) logo, een complete huisstijl, een flyer of een advertentie kan je bij High Woltage terecht.

    MAVE Woon- en klusdiensten krijgt een reclamebord langs het veld en is net als High Woltage en Onder te bewonderen op de trainingspakken van het team. MAVE Woon- en klusdiensten is het bedrijf van Mario Veluwenkamp, al jarenlang als grensrechter verbonden aan het elftal. MAVE Woon- en klusdienten levert ondere andere de volgende diensten:
    schilderwerk binnen en buiten, wandafwerkingen/behangen, plinten plaatsen en leveren en badkamers (-renovatie).

    Onder is het bedrijf van Martijn Hoving, speler van het team. Het logo van Onder is onder andere te zien op het narrowcastingscherm in de kantine en op de trainingspakken van het tweede elftal. Onder is een gespecialiseerd SEO bureau en focust honderd procent op zoekmachine optimalisatie. Onder is het fundament van je website en ondersteunt je online marketingmix.

    SV Zwolle is blij met de sponsoring van de drie bedrijven en wenst ze veel succes met het tweede elftal.