• De Rabobank start vanaf vandaag, maandag 4 oktober, met de actie Rabo ClubSupport en SV Zwolle is een van de deelnemers. Vanaf maandag 4 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen.

Het bedrag dat SV Zwolle krijgt van de Rabo ClubSupport komt ten goede aan de jeugdafdeling van de club. De jeugd verdiend na een bijzondere periode extra aandacht. Vol enthousiasme zijn ze weer aan een nieuw seizoen begonnen. Graag willen we door het extra investeren in middelen voor de jeugd dit enthousiasme vasthouden en verhogen.

Leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen. De bijdrage van de Rabobank wordt naar rato verdeeld onder de verenigingen, op basis van het aantal uitgebrachte stemmen. Er kan gestemd worden van 4 tot en met 25 oktober.

Klik hier om je stem uit te brengen op SV Zwolle!