• De vijfde week van de verbouwing van de kantine zit erop. De werkzaamheden verlopen voorspoedig. Er is wederom een boel werk verzet door de vrijwilligers. Een update.

Het kunstgras in het play center is geplaatst. Daarnaast zijn boven de bar al enkele hanglampen geplaatst. Ook de televisie en het narrowcastingsysteem zijn naar de barkant verplaatst. Ook is er een groot gedeelte van het nieuwe meubilair geplaatst. Verder is er bewegwijzering aangebracht, zowel binnen als buiten de kantine. Zodat iedereen makkelijk weet waar hij moet zijn.

De verbouwing gaat volgende week verder met de werkzaamheden rond de nieuwe bar. De pvc-vinylvloer rond de bar zal dan worden gelegd en ook wordt de voetensteun voor de bar geplaatst. Projectleider Frank van Woesik stuurt nog regelmatig een update over de verbouwing aan de vrijwilligers.

Bekijk hieronder een fotoreportage: