• CBOX Containers is een nieuwe bordsponsor bij SV Zwolle. Onze club is een van de achttien clubs in Nederland die door het Amsterdamse bedrijf is uitgekozen voor sponsoring.

CBOX Containers plaatste in april een oproep tot sponsoring van amateurvoetbalclubs op sociale media. Een uitstekende actie voor het Nederlandse amateurvoetbal. Na een mail van onze sponsorcommissie is SV Zwolle als een van de achttien clubs waar CBOX Containers sponsor is geworden.

Bij CBOX Containers kan je tal van containers kopen of huren. Een voorbeeld van een container van CBOX is in de buurt van ons sportpark te vinden. Bij onze buren van De Vogellanden staat namelijk. momenteel een container van CBOX.

CBOX Containers is de komende drie seizoenen bordsponsor van SV Zwolle. SV Zwolle is blij met de overeenkomst. Afgelopen zaterdag gingen enkele spelers van het eerste elftal op de foto bij het bord van CBOX Containers.