• Zaterdag was het tijd voor de tweede competitiewedstrijd van SV Zwolle JO13-1. Thuis tegen SV Raalte JO13-1. Aangezien we de vorige wedstrijd verloren, maar goed voetbalden, waren we positief richting deze wedstrijd.

Gelijk van het begin waren we sterker dan Raalte en werden en voldoende kansen gecreƫerd. De jongens hadden van Eelco huiswerk gekregen om de juiste positie nog beter te leren, dit pakte goed uit. We kwamen voor door een mooi doelpunt van Sam, met een mooie assist van Sem.

Teun begreep wat hij moest doen als rechtsbuiten en maakte dan regelmatig gebruik van de ontstane ruimtes. Hij kon zelfs goed voorleggen waarna Niels de voorsprong kon vergroten naar 2-0. We bleven goed voetballen waardoor er mooie combinaties waren in en rondom de zestien meter van Raalte. We konden uitlopen naar een 4-0 voorsprong via Niels en Pepijn.
    Op het laatst kon Raalte nog wat terugdoen door de 4-1 achter de goed keepende Mike neer te leggen.

Het hele team heeft gevochten als leeuwen en we willen niemand te kort doen, maar de grootste complimenten gaan naar onze linksbuiten en rechtsbuiten Niels en Teun en onze centrale middenvelder Justin, die al een wedstrijd in de benen had bij JO11-1.
    Als we zo blijven voetballen, kunnen we nog ver komen in de poule ook gezien de verrassende uitslagen die voorbij kwamen.

De reporter.