• Peter Rosseau heeft afgelopen maandag tijdens de Algemene Ledenvergadering uit handen van voorzitter Harry Oosterhuis de bronzen SV Zwolle-speld gekregen voor zijn verdiensten voor de club.

Peter was in de afgelopen jaren binnen het bestuur verantwoordelijk voor het jeugdbeleid en het vrouwenvoetbal. Hij stopte in augustus als bestuurslid. Peter heeft sinds deze zomer een nieuwe baan. De drukke werkzaamheden die daarmee gepaard gaan zorgen ervoor dat Peter besloot te stoppen als bestuurslid.

Onder leiding van Peter maakte de jeugdafdeling van de club een mooie groei door. Ook het vrouwen- en meidenvoetbal floreerde. In totaal is Peter vijf jaar bestuurslid geweest bij onze club.

SV Zwolle wil Peter bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de club, daarom kreeg hij afgelopen maandag uit handen van de voorzitter de bronzen SV Zwolle-speld. Secretaris Rämon Vermeulen overhandigde Peter daarnaast een bos bloemen en een bon van sponsor Spar City Lübeckplein.