• Belangrijke mededelingen

Vacatures
    Het is het einde van het seizoen en wij kunnen de balans weer gaan opmaken. Hoe staan wij er op dit moment voor als vereniging en waar willen wij graag naar toe.

Op dit moment is een groot aantal essentiële functies niet bezet, dit heeft verscheidene redenen. Een aantal mensen zullen na dit seizoen de club verlaten en een aantal mensen willen zich gaan focussen op andere vrijwilligerstaken binnen de vereniging. Dit betekend in beide gevallen dat de weg vrij wordt gemaakt voor nieuwe mensen die de vereniging willen ondersteunen. De grootste mutaties vinden plaats binnen de jeugdafdeling. Hier komen met ingang van volgend seizoen dan ook de meeste plekken vrij. Wij vinden binnen SV Zwolle de jeugd een heel belangrijk aspect binnen onze vereniging en wij willen dan ook graag dat de jeugd zo goed mogelijk begeleid wordt gedurende het jaar. Met het open blijven van deze positie zal de begeleiding niet compleet zijn en zal dit in het ergste geval ten kosten gaan van de begeleiding bij de jeugdelftallen.

Bij deze roepen wij dan ook iedereen met klem op om te kijken of deze functies binnen de jeugd kunnen worden opgevuld. Trainers, leiders, coördinatoren zijn functies die essentieel zijn voor de ontwikkeling van onze jeugd. Ben jij of ken jij iemand die graag aan de slag gaat als trainer, leider , coördinator of  op een andere manier iets wilt betekenen voor de jeugd. Meld je dan nu zo snel mogelijk aan bij het jeugdbestuur. Voor meer informatie neem contact op met het jeugdbestuur via jeugdbestuur@svzwolle.nl of met de verenigingsmanager via verenigingsmanager@svzwolle.nl.

Maandag avond 18 juni was teruggave moment van de kleding die namens de vereniging gedurende het seizoen in bruikleen is gegeven. Een groot aantal mensen heeft gehoor gegeven aan deze oproep en heeft de kleding teruggebracht, waarvoor dank! Tot onze spijt missen wij nog wel van een aantal tenues die aan spelers en/of begeleiders in bruikleen zijn uitgegeven. Wij willen iedereen dan ook met klem verzoeken om de kleding zo snel mogelijk terug te brengen naar SV Zwolle. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat iedereen ook volgend seizoen weer volledig verzorgt in een tenue de wedstrijden kan spelen.