• De KNVB heeft de afgelopen dagen zowel de bekerindeling als het bekerprogramma voor het eerste elftal van SV Zwolle bekendgemaakt. SV Zwolle treft in het bekertoernooi Balkbrug, Hoonhorst en Nieuw Heeten.

Hoonhorst en Nieuw Heeten zijn geen onbekende tegenstanders voor de ploeg van trainer Marco Onderberg. Beide clubs waren vorig seizoen nog competitiegenoot in de vierde klasse G.

Het is al langer geleden dat SV Zwolle en Balkbrug tegenover elkaar stonden. In het kampioensjaar 2015-2016 won SV Zwolle de twee ontmoetingen met Balkbrug, 4-2 en 1-4.

SV Zwolle opent het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen Hoonhorst, de ploeg van oud-trainer Patrick Wijsman. Daarna volgen twee uitwedstrijden.

Programma bekertoernooi SV Zwolle 1:
    4-9 SV Zwolle - Hoonhorst (14.00 uur)
    11-9 Nieuw Heeten - SV Zwolle (14.00 uur)
    18-9 Balkbrug - SV Zwolle (14.00 uur)

De bekerindeling voor de overige elftallen van SV Zwolle wordt op 12 augustus bekendgemaakt. Een dag later is ook het speelschema voor het bekertoernooi bekend.