• Het eerste elftal van SV Zwolle speelt in de poulefase van het bekertoernooi tegen Sallandia, SV Twello en De Gazelle.

SV Zwolle begint aan het bekertoernooi op zondag 2 september met een uitwedstrijd tegen Sallandia. Het duel op Sportpark Zandeweerd begint om 14.00 uur. SV Zwolle trof Sallandia voor het laatst in het seizoen 2013-2014. In de vierde klasse H werd het destijds in Deventer 2-2, op sportpark Marslanden werd het 1-6. Sallandia speelt inmiddels in de vijfde klasse.

Een week later treft SV Zwolle op Sportpark Marslanden vierdeklasser SV Twello. Het duel begint om 14.00 uur. In het seizoen 2015-2016 oefende SV Zwolle in de winterstop al eens tegen Twello. Het werd toen door doelpunten van Koen Hultink, Jimmy Eikelboom, Patrick Maat en Ingmar Jonker 4-1.

Op 16 september volgt dan het laatste duel tegen De Gazelle. Ook dit betreft een thuiswedstrijd voor SV Zwolle. De aftrap is om 14.00 uur. Ook De Gazelle is geen onbekende voor SV Zwolle. In het kampioensjaar 2015-2016 stonden beide ploegen voor het laatst tegenover elkaar. In Zwolle werd het door doelpunten van Ingmar Jonker en Melvin Hofman 2-0, in Deventer eindigde het in 1-1.

Programma eerste elftal:
    Dinsdag 14 augustus Eerste training
    Zondag 19 augustus SV Zwolle - Rohda Raalte 2 (oefenwedstrijd)
    Zondag 26 augustus Wacker - SV Zwolle (oefenwedstrijd)
    Dinsdag 28 augustus Heino 2 - SV Zwolle (oefenwedstrijd)
    Zondag 2 september Sallandia - SV Zwolle (beker)
    Zondag 9 september SV Zwolle - SV Twello (beker)
    Zondag 16 september SV Zwolle - De Gazelle (beker)