• Op vrijdag 7 juni as. neemt Marco Onderberg afscheid van het trainersgilde. De afgelopen decennia’s heeft hij trainingen en de coaching verzorgt van 10 verschillende amateurclubs. Tactisch en technische aanwijzingen van zijn hand gingen meestal gepaard met de snelste hilarische opmerking richting speler, leider of publiek. Hou je vooral niet in om dit te delen op deze avond.

  SV Zwolle
  De club waar hij als jeugdtrainer begon, is gastheer voor deze mooie avond. Om 19.30 uur is de aftrap van een mix van de 10 clubs die onder zijn leiding hebben gestaan. Ook de sterke technische staf die bij de verschillende clubs naast hem hebben gestaan, zullen weer met een grote glimlach aan de zijlijn plaatsnemen.

  Voetbalcultuur
  Naast het trainerschap is Marco ook altijd een onderdeel geweest van de club. Geen suc6 zonder een hecht team. Marco kon als geen ander een team creëren. Van een stadse- tot een dorpsclub en van boeren tot kampers, was een korte gewenningsperiode bijna altijd de weg naar suc6 ingezet.

  Columbia
  Zijn laatste klus als hoofdtrainer zit er bijna op. Columbia heeft in positieve zin bijgedragen aan een mooie trainerscarrière. Columbia is het eindstation voor de inmiddels 56 jarige Zwollenaar. Ondanks de mindere resultaten laat de club zien dat je realiteit nooit uit het oog mag verliezen.

  Uitnodiging
  Afscheidswedstrijd hoofdtrainer Marco Onderberg op vrijdag 7 juni 2024 om 19.30 uur bij SV Zwolle. Na afloop is er een gezellige borrel en tijd om Marco persoonlijk nog even te spreken.

   

  Marco Onderberg ook komend seizoen hoofdtrainer SV Zwolle