• Aanmelden meetrainen

SV Zwolle wil graag kinderen uit Assendorp, Pierik en de Wipstrik de mogelijkheid geven om mee te trainen. Premier Mark Rutte riep in zijn toespraak op om ook kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging te laten sporten bij een club. SV Zwolle wil die mogelijkheid graag bieden.

SV Zwolle vraagt kinderen die geen lid zijn van de club zich eerst wel aan te melden voor de trainingen, zodat we contact kunnen opnemen mocht er iets zijn. Na goedkeuring van SV Zwolle kunnen de vriendjes en vriendinnetjes meetrainen. Kom je naar het veld en heb je geen goedkeuring ontvangen zal de trainer je geen toegang geven tot het veld. Zodat wij gecontroleerd en verantwoord iedereen kunnen laten sporten.

We kijken ook naar de leeftijdscategorie van de deelnemer. Vaak zullen er klasgenootjes aanwezig zijn zodat hett meetrainen in diezelfde categorie makkelijker zal zijn. Mocht het hier gaan om broertjes of een zusje dat mee wil trainen kijkt SV Zwolle ook naar de leeftijdscategorie.

Lees ook het protocol door wat te vinden is onder het kopje Corona op de website.