• SV Zwolle is een van de samenwerkende amateurverenigingen met PEC Zwolle. Beide clubs (her)ondertekenden zaterdag een nieuwe overeenkomst bij de wedstrijd van PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard.

Bestuursleden Harry Oosterhuis en Peter Rosseau waren zaterdag aanwezig bij de wedstrijd in het MAC3Park Stadion. Na een paar sprekers, waaronder technisch directeur Mike Willems en oud-doelman Diederik Boer, werd de nieuwe overeenkomst getekend. De presentatie was in handen van Martijn Hollewand, trainer bij PEC Zwolle en speler van ons eerste elftal.

Op de foto signeren voorzitter Harry Oosterhuis en bestuurslid Peter Rosseau de nieuwe alliantieovereenkomst, onder het toeziend oog van de hoofd opleidingen van PEC Zwolle, Henk Brugge en Alexander Palland. Na het ondertekenen van de verbintenis werd samen naar de wedstrijd PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard gekeken.