• SV Zwolle heeft ook dit jaar een bezoek gebracht aan het toernooi van Frisia Goldenstedt in Duitsland. Dit jaar zijn er vier teams gevormd waaronder ook een meidenteam. Deze teams zijn de strijd aangegaan tijdens dit tweedaagse toernooi waar circa 90 teams aanwezig zijn.

    Het warme weer hebben we goed doorstaan daar Frisia Goldenstedt voor ons een bivak had georganiseerd met voldoende schaduw gedurende de dag en er was voldoende water en afkoelmogelijkheden. Onze vier teams hebben zich goed geweerd dit jaar, het SV Zwolle JO9- en JO11-team heeft de achtste finale bereikt, maar daar kwamen ze beiden een sterker team tegen.

    De meiden en SV Zwolle JO10 hadden ook een mooi toernooi waar ze ook wel hun puntjes meepikten, maar helaas niet door konden naar de volgende ronde. Maar terugkijkend kunnen wij zeggen dat alle spelers het super leuk vonden.

    De ouders die het dorpje innamen met alle kamers te huren die het dorpje heeft. En het weekend de teams kwamen aanmoedigen in de zomerse omstandigheden, bedankt voor de support. Verder willen wij de sponsoren (Spar City Leeuwarden, Communiq, Sport-inn en IJsseltours) danken voor hun bijdrage waardoor dit mogelijk wordt gemaakt.

    En natuurlijk Frisiagoldenstedt voor de slaapaccommodatie en de goede organisatie en zorg voor de kids. Sara van der Woude, Rene Mauritz en Jan Kleijer bedankt voor het aanleveren en maken van de leuke foto’s en video. Hou de activiteitenkalender in de gaten, zodra de nieuwe datum voor het toernooi in 2020 bekend is zullen wij deze daarin vermelden.

    Namens de organisatie iedereen bedankt!! En tot volgend jaar!!!